Service Hotline
0519-81230981
o nama
Dom > o nama

o nama

Kratak uvod

Šesti Element (Changzhou) materijali tehnologija Co. Ltd, osnovana u 2011, je visoka tehnologija poduhvat koji se specijalizovao u R & D, proizvodnja, prodaja graphene i tehničkog razvoja graphene aplikacija. Kompanija se sastojalo iz dve poslovne jedinice: proizvodnja i plasman graphene prah i suspenzije, organizovani u šestom elemente (Changzhou) materijali tehnologija Co. Ltd, i proizvodnja i prodaja CVD graphene filma, organizovan je u potpunosti u vlasništvu podružnica Wuxi Graphene Film komandant (http://www.graphenefilm.com.cn/en/). Imati instaliran u decembru 2011 reda pilot-biljke, sposoban da proizvede nekoliko kilograma praha proizvoda dnevno, šesti Element (Changzhou) materijali tehnologija popunjeno kriterijume za kvalitet proizvoda u prahu na opštinske Changzhou Biro kvaliteta i stručni nadzor avgusta 2013. Potpuno automatski reda za proizvodnju, može da proizvede 100 t / a praha oksida graphene odnosno od 50 t / a od graphene prah stigao na tok novembar 2013. U septembru 2014, tehnologija materijala šesti Element (Changzhou) dobila je 9001 certifikata, koji je izdat od strane TÜV NORD (Nemačka), a u oktobru 2014 odobrenje da budem deo sistema za prenos deo nacionalne malih i srednjih preduzeća.

Šesti Element (Changzhou) materijali tehnologija nudi specijalno dizajniranih graphene prah i graphene suspenziju proizvoda za različite aplikacije kao biomedicinu, baterije, za skladištenje energije, elektronike, kompozita, ojačana plastika, gumice, lepkove, lakovi i boje. U svim aplikacijama, da li koristiti u svrhe vojni ili civilni, šesti Element (Changzhou) materijali tehnologija graphene tipovi poboljšava mehanička, električna i Toplotna svojstva visokog površinskog područja, jaka prianjanje i visoke provodljivosti.

Mogućnosti za proizvodnju

Sopstvene produkcije dizajniranih, vrlo efektno tehnike trenutnog kapaciteta 100 t / Graphene oksid prah odnosno od 50 t / puder za Graphene omogućava šesti Element (Changzhou) tehnologije materijala za snabdevanje superiornih proizvoda.Istraga
Send
Kategorija proizvoda
Kontaktirajte nas
Adresa: Biljka 8, 9 zapad Tai Avenija, Wujin ekonomskog razvoja Zone, Changzhou, Jiangsu, Kina.
Telefon: 0519-81230981
Faks: 0519-81230998
E-pošta: sales@thesixthelement.com.cn
Na šesti Element (Changzhou) materijali tehnologija Co., Ltd