Service Hotline
0519-81230981
Novosti
Dom > Novosti > Sadržaj

Kategorija proizvoda

Примена графенског праха је разноврсна

У наредних пет година, цијене графена у праху ће наставити да опадају у 2020. години, цене графена у праху ће пасти на 50.000 јуана / тона, а одговарајући литијумски акумулатор величине графенског праха величине ће премашити 1,1 милијарду.

Примена графеног праха у литијум-јонској батерији је разноврсна и постоје три главне примене, које се користе као позитивни и негативни електродни проводни адитиви, који се користе у бакарној фолији или алуминијумском функционалном премазу и као електродни материјал. Комерцијално се користи као проводни адитив у катодном материјалу ради побољшања електропроводљивости материјала електроде, ради побољшања перформанси увећања и трајања циклуса.

Графени прах у пољу литијумских батерија углавном се користи као графитни прах проводног средства еквивалентан катализатору. Према масеном проценту, материјал катодног материјала графена 1% - 2% (углавном око 1%), ако је катодни материјал са литијум жељезним фосфатом, графен представљао око 2%, употреба графена у праху, значајно повећање цене , Бољи секс, пуњење и пражњење брже.

У примени материјала електроде литијумске батерије, грахени прах анодни материјал углавном композитни материјали из графена у праху. Графит се сада широко користи у литијумским батеријским анодним материјалима. Графит има кристално слојевиту структуру, лаки литијум-јонски иони који су уграђени у везу у формирању међуклапљивог једињења ЛиЦ6, представља стабилан учинак анодног материјала, али његов теоретски капацитет није довољан, ограничавајући капацитет батерије.

Гипс има јединствену дво-димензионалну структуру сатова са високом специфичном површином и покретљивост носача, у литијуму има велику предност, то јест литијум-јона у процесу обртања реверзибилног јаког, смањујући циклус губитка капацитета, значајно побољшавајући Кулунова ефикасност батерије и капацитет циклуса. графен прах може се додатно припремити у силиконско-угљични композитни анодни материјал, поново пуњење и пражњење како би се побољшао корак. Међутим, због ограничења технологије примјене, тренутни недостатак стабилности употребе литијум-литијум-анодног материјала графитног праха, пропустљивост материјала графитног праха литијумске батерије и даље је веома низак.

Са брзим растом производње нових произвођача енергије, постепено је започео тржиште литијумских батерија за складиштење енергије, потрошња литијих батерија сталном расту, тржишна потражња за литијумским батеријама такође ће бити брзо повећање импулса за подстицање проширења капацитета литијумске батерије. 2020, годишња производња литијумске батерије може да достигне 170ГВХ.

Са тржишним перформансама литијумских батерија настављају да се побољшавају литијумска батерија графена у пољу примене технологије за постепено надоградњу, графен у литијумским батеријама ће се постепено повећавати. До 5% садржаја графена за процјену подручја литијумске батерије 2020 која одговара потражњи за више од 20.000 тона графена.

Истраживачки центар индустрије инвестиционих саветника који 2016-2017 представља примену графенског праха у пољу истраживања литијумских батерија, укупна пенетрација на тржишту је релативно ниска, ова фаза привредног раста индустрије је углавном захваљујући брзом порасту нових енергетских возила довео је до повећања капацитета литијумске батерије.

2017 година касније, ново окружење за политику енергетског возила може се променити, влада за отказивање субвенција за нова енергетска возила је велики случај вјероватноће, па ће капацитети производње литијумских батерија флуктуирати, успорен раст. Међутим, ова фаза графенског праха за техничке услове материјала литијумске батерије и анодних материјала је зрела, графен у пољу пенетрације литијумске батерије ће се брзо повећавати, брзо ширење величине тржишта, раст тржишта углавном је захваћен технологијом.

Графен прах цене у односу на пад у 2011. години за више од 90%, истраживачки центар индустрије инвестиционог саветника предвиђао је да ће у наредних пет година цене графена у праху наставити да падају у 2020. години, цене грахена у праху ће пасти на 50.000 јуана / тона, величина тржишта графитног праха на литијумској батерији износиће више од 1,1 милијарде.


Istraga
Send
Kategorija proizvoda
Kontaktirajte nas
Adresa: Biljka 8, 9 zapad Tai Avenija, Wujin ekonomskog razvoja Zone, Changzhou, Jiangsu, Kina.
Telefon: 0519-81230981
Faks: 0519-81230998
E-pošta: sales@thesixthelement.com.cn
Na šesti Element (Changzhou) materijali tehnologija Co., Ltd