Service Hotline
0519-81230981
Novosti
Dom > Novosti > Sadržaj

Kategorija proizvoda

Šesti Element otvara Evropske kancelarije, razgovaramo sa svog novog direktora prodaje

The šesti Element materijali tehnologija je u Иengdћouu, Kina zasnovan kompanija koja razvija i proizvodi graphene i graphene oksid materijala. Kompanija je nedavno otvorio prodajni centar u Evropi i imenovao Bernhard Münzing kao direktor prodaje.

Bernhard je bio ljubazan dovoljno da učestvuju u intervjuu graphene-info. Bernhard je inženjer industrijskog sa fokusom na hemiji, koji je bio na različite pozicije u prodaji, upravljanje materijalima, marketinga i poslovnog razvoja u veliki, kao i srednje veličine hemijske kompanije.

Q: razumemo to The šesti Element (T6E) trenutno proizvodi graphene pahuljice i graphene oksid, u 100 tona/god biljke u Иengdћouu. Da li je to tacno? Recite nam nešto u vezi trenutne postrojenje za proizvodnju?

Imamo trenutne proizvodnje, uključujući pilot opreme od 110 t / graphene oksid odnosno 55 t / a graphene u našem pogonu Changzhou. Elektrana je tehnike i visoko automatizovano.

Q: Kakve materijale da T6E ponude? Sta su meta prijave?

Šesti Element (Changzhou) materijali tehnologija nudi različite ocene od graphene oksid, uključujući vodu na osnovu suspenzija, kao i različiti kvaliteti-vrste graphene posebno dizajnirane za različite aplikacije. Takođe dostupne su graphene suspenzije. Trenutno se fokusiramo na industrija boja (plastika, kompoziti, vlakana), gume i baterije.

Q: da li postoje bilo koji komercijalni proizvođači/mateirals koji koriste svoje graphene additivies koje mogu da dele sa nama?

Nudimo komercijalne količine premaza, kompozita i optičkim kompanijama

Q: T6E takođe radi na svoj drugi Proizvodni pogon, i ova će imati kapacitet ili 250 t / a Idi ili 125 t / a od graphene pahuljice. Ima nekih novosti o tu novu biljku?

Trenutno instaliramo drugog reda za proizvodnju, koji doneće nam ukupnog kapaciteta do 250 t / a od graphene oksid odnosno 125 t / a od graphene. Linija je pred vratima, na potoku.

Q: T6E cilj je da se uglavnom biti dobavljača za materijalne i ne graphene programer aplikacije. Većina analitičara misli da na tržištu za graphene materijala će ostati mala u narednim godinama. Da li je to T6E je pogled na to? Je li to održiv biznis, samo da vam dostavim materijal?

Šesti Element (Changzhou) materijali tehnologija razvija aplikacije za graphene nudi ovaj poverljivi know-how kupcima pod sporazum o poverljivosti. Kupci će konačno kupiti nam graphene materijala i koristiti njihove proizvode. Mi smo uvereni da to će pojačati brže kao puno kupci mogu da učestvuju na graphene tržištu. U posebnim slučajevima imamo razvoj ugovore sa izabranim kupcima.

Q: 2015 decembra T6E pokrenula je novi bukvar Antikoroziona graphene-cink. Ovaj prajmer sada je dostupan komercijalno? Će T6E i dalje razvijaju takav materijal, ili će ostati je fokus na osnovne graphene materijala za nabavku?

Tehnologija je razvio i patentirao šesti Element (Changzhou) materijala tehnologijom. Trenutno postoji jedan proizvoda korisnik licence potvrđuje koji koristi ovu tehnologiju i nudi prajmer na pijacu. Kao što je već izjavio da će dodatno razvijamo aplikacije i nudi znanje zajedno sa odgovarajućim graphene tip kupcima.

Q: T6E pomaže kompanijama da razviju graphene poboljšane baterije. Ima nekih novosti o takve proizvode? Kada bi trebalo da očekujemo da vidim ove baterije na tržištu? Koje su vaše viđenje nedavne objave graphene baterije iz Kine?

Šesti Element (Changzhou) materijali tehnologija ima prototipovi graphene materijala za baterije, trenutno testiran različite kupce. Očekujemo da bi ovi kupci će pokrenuti svoje proizvode 2017. Kad u Kini najveći baterije koje proizvode industrije širom sveta sa jak R & D aktivnosti ove objave nisu iznenađenje za nas. Oni su ozbiljni.

Q: T6E nedavno je objavio Evropske kancelarije. Recite nam o toj aktivnosti? Kakvi su planovi za T6E doprite do korisnika globalne graphene?

Hemijske industrije u regionu EMEA je u središtu nova dešavanja u materijala i naučnih sa puno skrivenih svetski prvaci. Zadatak Evropske kancelarije za šesti Element je da podesite poslovni odnos i prodaju sa ovim šampiona. Kancelarija Evropske je prvi korak ka uspostavljanju je širom sveta prodaje i distributivne mreže u narednih godina.

Hvala ti Bernhard, sretno i tebi i The šesti Element!


Istraga
Send
Kategorija proizvoda
Kontaktirajte nas
Adresa: Biljka 8, 9 zapad Tai Avenija, Wujin ekonomskog razvoja Zone, Changzhou, Jiangsu, Kina.
Telefon: 0519-81230981
Faks: 0519-81230998
E-pošta: sales@thesixthelement.com.cn
Na šesti Element (Changzhou) materijali tehnologija Co., Ltd